Selectează o Pagină

În 28 noiembrie 2010 Republica Moldova ar putea fi confruntată cu schimbări politice mari. Comuniștii încă au o putere mare în țară și, dacă vor învinge, Moldova va cădea tot mai mult în sărăcie și disperare. Întorcându-ne după a 15-a vizită în Moldova, ne-am întrebat: Oare ar putea fi și mai rău?

De fiecare dată când mergem în Moldova, sărăcia și jalea de acolo ne lovesc din nou. Se va schimba vreodată starea acestei țări spre mai bine? Nu este oare speranță? Din punct de vedere uman pare îndoielnic, însă cu Dumnezeu este întotdeauna speranță! Tabăra din Larga a adus speranță nu numai copiilor Moldovei, ci și tinerilor care-L slujesc pe Domnul acolo în fiecare vară. Privind la fețele celor 70 de tineri moldoveni din multele localitați care au participat la seminarul de 3 zile din 3-5 noiembrie 2010, am văzut că este speranță. Căci, în timpul iernii, acești tineri continuă să ducă mesajul speranței în Cristos copiilor din Moldova, prin cluburile biblice.

De aceea rugați-vă pentru:

– ca Dumnezeu să conducă alegerile din 28 noiembrie și voia Lui să se facă.

– sănătatea lui Andrei și Catiei Groza, care conduc lucrarea din Moldova.

– banii necesari pentru salariile lor și a celor doi paznici din tabăra Larga.

– rezolvarea multelor probleme neprevăzute care au apărut în timpul lucrărilor de reabilitare a fântânii pentru a aduce apa în tabără.

Să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru:

– tinerii care au participat la seminarul de la Colibași din Moldova pentru a fi instruiți în lucrarea cu copiii.

– minunile pe care le-a făcut Dumnezeu, ajutându-ne să cumpărăm tabăra de la comuniști și să instalăm curentul electric.

– cele două cabane de la Larga care au fost reparate spre marea bucurie a copiilor.