Selectează o Pagină

Impresii de Crăciun de la Brad şi Aciuţa de la un grup de învățători care au înfruntat vremea rău și ghețușul și s-au dus cu Vestea Bună de la Arad la Brad…..Să-i ascultăm!

În drumul nostru dinspre Arad spre Brad am trecut pe lângă satul Aciuța fără să ne gândim că la întoarcere acolo ne va aștepta ceva deosebit. Planul nostru inițial a fost să ducem vestea Nașterii copiilor de la Brad, ceea ce am și făcut. Ne-am bucurat împreună cu cei opt copii care au venit, chiar dacă ne așteptam să fie mai mulți.

La întoarcere, cei de la CPC ne-au încurajat să oprim la Aciuța. Satul era îngropat în zăpadă. Nimeni nu știa că venim. Pe unii din noi oamenii nici nu ne cunoșteau. Cu toate acestea, ușile ni s-au deschis și în 2-5 minute cămăruța mică în care ne aflam s-a umplut de copii de toate vârstele, tineri și adulți care ne fixau cu privirea din toate colțurile. Au fost atât de primitori și receptivi! S-au bucurat cu o bucurie simplă, reală pe care am simțit-o mai ales atunci când colindul lor a umplut camera!Am inteles atunci că bucuria naşterii lui Isus este cu mult mai mare atunci când vorbeşti despre ea altora, decât atunci când tu însuţi auzi despre ea. Copiii de la Aciuța au nevoie de Dumnezeu. Și El ne-a arătat asta!