Selectează o Pagină

O serie cu mulți copii mici și minunați, gata să exploreze locurile din jur….din păcate vremea nu ne-a permis să facem toate drumețiile, sau să ne dăm pe topogan. Cu toate acestea a fost bucurie la cântece, lecții, jocul mare de pe deal și toate activitățile.  Au fost copii din Pâncota,  Târnova, Timișoara, grupa Candelelor de la Biserica Metanoia, Arad.

Dintre ei șapte copii L-au primit pe Domnul în viața lor….conform  sloganului  echipei  CĂLĂTORILOR :

              Nu contează că sunt mic

              Dacă cerul îl ating!

Și într-adevăr Evanghelia e și pentru copii…ei o pot înțelege și astfel pot atinge cerul lui Dumnezeu. Un tătic bucuros mi-a spus  la telefon că Alexander, băiatul său minunat de numai opt ani, nici nu a ajuns bine acasă când și-a sunat bunicul și i-a spus vestea: ,,Am luat decizia să-l urmez pe Domnul Isus!’’

Să ne rugăm pentru toți copiii din seria a doua care s-au hotărât să-L urmeze pe Isus. Fie ca El să-i țină pe calea Lui și să le dea puterea să fugă de păcat.

A fost așa de bine că am avut un mare ajutor în treburile practice de pe lângă tabără…. Chiar din Anglia, de opt ani, în fiecare vară, o doamnă pensionată , Heather Pettit vine în Romania. Nu să țină lecții sau să predea ci să-L slujească pe Domnul în toată smerenia lucrând la spălatul lenjeriei de pat, al prosoapelor, la vase, la bucătărie, la curățenie și oriunde ochiul ei avizat vede că e nevoie. Domnul ne umple mereu de uimire și mulțumire văzând cum trimite oameni în ajutor chiar de la distanțe așa de mari. Căci e nevoie de efort și atenție ca un loc așa de populat cu copii să rămână curat. Un proverb englezesc spune: „curățenia stă alături de evlavie.”