Selectează o Pagină

În tabără, în perioada 27-29 aprilie am așteptat în jur de 50 de persoane din Oltenia pentru un weekend de instruire. Mulțumim tuturor celor care v-ați rugat pentru acest eveniment. Au participat, în cele din urmă, 42 de cursanți de vârste diferite, ca să fie instruiți pentru lucrarea cu copiii din zona Olteniei. Ei reprezintă cele 12 biserici din următoarele localități: Craiova, Rast, Turceni, Bâlteni, Fratoștița cu 2 biserici, Miluta, Șasa, Filiași, Borăscu, Valea, Cârceni.

Ce privilegiu am avut să-i cunoaștem și să contribuim puțin la viața spirituală a Olteniei prin tot ce i-am instruit și prin ce vor face ei în continuare. Căci cei mai mulți dintre ei au plecat acasă cu dorința vie de a duce mesajul Evangheliei copiilor din Oltenia. De asemenea, cu toții ne dorim ca instruirile să continue, întrucât nevoia este așa de mare.
Cunoscându-i și auzindu-le mărturiile am înțeles că Dumnezeu lucrează cu putere în această parte a țării noastre, dărâmând superstiții, vrăjitoria, necredința. Slavă lui Dumnezeu pentru felul în care a lucrat, pentru credincioșii care s-au implicat, atât prin viziune și organizare cât și financiar!

Rugați-vă ca hotărârile de implicare în răspândirea Evangheliei printre copii, a celor care au participat la instruire, să fie însoțite de puterea Duhului Sfânt. Dumnezeu să lucreze prin ei și să transforme Oltenia!

Am crezut cuvintele profetului care spune în Isaia 43:19: „Iată, voi face ceva nou și-i gata să se întâmple: să nu-l cunoașteți voi oare? Voi face un drum prin pustie și râuri în locuri secetoase.”