Selectează o Pagină

 În ziua de 5 august 2012 a avut loc la Vârfurile sărbătoarea celor 20 de ani de când a început  tabăra.  La intersecția agitată a seriilor de tabără,  chiar la finalul seriei a 5-a, am pus un semn de STOP, un moment în care să privim înapoi, să înălțăm o rugăciune de mulțumire și recunoștință pentru Dumnezeu. Ce mare este credincioșia Lui! El ne-a înconjurat cu bunătate, ne-a trimis ajutor în cursul, uneori istovitor dar atât de roditor,  al celor 20 de ani de misiune printre copii.

Tabăra a fost pregătită de sărbătoare, am înălțat un cort  pentru cei peste 100 de musafiri care au venit să se bucure împreună cu noi. O mică armată de mămici au pregătit la bucătărie bunătăți pe platouri aranjate cu măiestrie….iar Cuvântul lui Dumnezeu a fost rostit prin pastorul Cristian Barbosu.

 Au fost evocate momente din trecut de către foștii copii, acum  învățători . Cu emoție și drag,   ne-am adus aminte de felul în care Dumnezeu ne-a condus în toți acești ani.  Au trecut în acest timp pe porțile taberei de la Vârfurile peste 10 000 de copii, care au fost influențați să se gândească serios la Creatorul nostru.  Dintre ei, peste 1000 s-au încrezut în Domnul Isus, dorind să-și schimbe viața.  Încântați și uimiți, împreună cu prietenii și învățătorii prezenți,  nu am putut decât să-I mulțumim lui Dumnezeu și să exclamăm  cu convingere: Doamne, mare este credincioșia Ta!