Selectează o Pagină

Prezența lui Dumnezeu. Anul trecut, pe vremea aceasta, Harry, Wilma, Vio și echipa ne pregăteam să sărbătorim aniversarea de 20 de ani de tabără. Astăzi, Harry nu mai este cu noi, el celebrează prezența Domnului în cer. Unii oameni au spus: Tabăra nu va mai fi la fel fără prezența lui Harry. Dar Harry nu ar fi mulțumit de aceasta, pentru că el era bucuros când auzea spunându-se că: „Dumnezeu este în acest loc.”

Grija lui Dumnezeu.

De ceva vreme noi și Harry ne-am dorit să avem un loc pentru copiii fără părinți, ca și ei să aibă o casă și să fie îngrijiți. Unde oare? Chiar deasupra sălii de sport, din recenta contrucție a taberei. Cu toate că a fost un an greu cu plecarea lui Harry, Domnul ne-a purtat de grijă în mod miraculos și din punct de vedere financiar. Ajutorul a venit, nu doar din UK, ci și din România. Așadar, această casă poate deveni realitate în curând. O echipă de muncitori a lucrat la această clădire din februarie și, după cum vedeți din poze, este aproape gata atât în interior cât și în exterior. Ceea ce ne-a bucurat mult a fost să-l auzim pe șeful echipei spunând că au simțit, cât au stat aici, o prezență și o protecție deosebite. Este extraordinar să auzi asta de la un necreștin. Slavă Domnului!

Instruirea pentru tabără din 14-16 iunie

Am fost bucuroși că Michael, pastor din Anglia a reușit să vină la instruire, în ciuda problemelor de sănătate. Domnul a binecuvântat lucrarea sa și prezența Domnului s-a simțit. Cei 60 de lideri care au participat la instruire au fost încurajați și provocați prin viața lui Daniel, să-L slujească pe Domnul în vara aceasta în tabără. Rugați-vă pentru liderii tineri, care sunt dornici, dar și temători în preluarea responsabilităților! Poza de grup a fost făcută în noua „sală de jocuri”.