Selectează o Pagină

MODULUL 3 –  VÂRFURILE 18-20 X 2013

Ce să faci când un copil vine la tine, întrebându-te: Cum aș putea să devin și eu copilul lui Dumnezeu? Și copiii vin cu astfel de întrebări, atunci când noi, ca învățători, predăm Evanghelia întreagă, și nu doar povestiri din Biblie. Ca învățători suntem chemați să predăm „tot sfatul lui Dumnezeu”, să le arătăm copiilor problema lor, nevoia lor de mântuire, dar și calea lui Dumnezeu, prin Isus Cristos, de a ajunge la El. Dacă suntem credincioși în lucrul încredințat nouă, lucrarea noastră va avea rod.

Cursul pentru consilierea copiilor a fost așteptat cu nerăbdare de acei învățători care s-au confruntat cu întrebările copiilor și doresc să știe să le răspundă biblic și să-i sfătuiască.

Am avut bucuria să ținem cursul la Tabăra din Vârfurile și Dumnezeu ne-a binecuvântat cu zile însorite de toamnă și cu o atmosferă plină de așteptare și bucurie. Privim în viitor și-i însoțim cu rugăciune pe toți cei zece cursanți care și-au pus inima să-L caute pe Domnul și în privința sfătuirii copiilor. Domnul să le dea rod bogat și mulți copii să se întoarcă, cu ajutorul lor, din căile lor rele la Cel ce i-a creat pentru El.