Selectează o Pagină

La instruirea din 14 decembrie 2013, ultima din anul acesta, desfășurată la Biserica Baptistă Dragostea, chiar asta am încercat să facem. Prin tot programul, cântece, colinzi, lecții, versete, am subliniat că sărbătoarea ne-a adus-o Isus: El S-a dat pe Sine în dar pentru noi!

În prezența celor aproximativ 100 de învățători mai vechi sau în devenire, invitatul nostru special, pastorul scoțian John Macleod a arătat, că este putere într-o viață tânără care-L caută pe Dumnezeu.

Milioane de oameni sărbătoresc Crăciunul. Însă, ce trist că bucuria sărbătorii nu este una adevărată! Vrem să-i ajutăm pe copii să nu se alinieze la curentul lumii, care uită pe adevăratul sărbătorit al Crăciunului și motivul venirii Lui în lume. 

Haideți să punem reflectorul pe Isus, atât copii cât și învățători, ca să avem bucuria adevărată a nașterii Lui și a păcii cu Dumnezeu, pe care ne-a adus-o El. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru libertatea pe care încă o avem și pentru toate materialele produse de asociația COPII PENTRU CRISTOS, așa încât să-L sărbătorim pe Isus cu adevărat.  

Suntem chemați să intrăm cu toții în bucuria aceasta adevărată și de acest Crăciun! Dacă punem reflectorul pe Isus în predarea noastră, copiii vor învăța și vor face la fel. Să-i ajutăm să treacă de la bucuria falsă a unor moși crăciuni dolofani și regizați, la semnificația adâncă și bucuria adevărată a faptului că, prin Isus, Dumnezeu este cu noi.