Selectează o Pagină

„Trebuie să fie un început pentru fiecare lucru mare, dar continuarea până la sfârșit, când este complet încheiat, îi aduce adevărata glorie.” Francis Drake

Perseverența aduce încurajare și binecuvântare! Răspunsul la chemarea noastră pentru cursul de începători (din 6-8 februarie) a venit curând și numărul lor a tot crescut. De data aceasta au răspuns 35 de tineri dornici să învețe cum să-i ajute pe copii să primească Evanghelia. Din cei 35 de cursanți, 22 sunt dintre foștii copii din tabără, iar majoritatea L-au primit pe Domnul în tabără. Acum ei sunt dornici să se implice în lucrarea cu copiii din bisericile lor sau la un club biblic.

Cursurile au cuprins bazele biblice ale evanghelizării copiilor, condiția lor spirituală, așa cum se desprinde de pe paginile Sfintei Scripturi, predarea unui verset biblic și a cântecelor la copii, valorificarea timpului petrecut cu copiii și o varietate de moduri în care putem lucra pentru ca Evanghelia să ajungă la cei mici. Curând, ei vor crește și investiția făcută în ei va crește și ea și va aduce rod, după promisiunea lui Dumnezeu confirmată și prin cei 22 de foști taberiști.

De aceea, alăturați-vă rugăciunilor noastre pentru ca, exact cum spune citatul de mai sus, cei care au început această mare lucrare printre copii, să continue.

Dumnezeu să ne dea perspectiva Lui pentru copii și să lucrăm să atingem fiecare generație, astfel încât mulți să-L cunoască și să aibă vieți schimbate.

Rugați-vă pentru perseverența învățătorilor implicați în lucrarea cu copiii din biserici și din cluburi, ca ei să-I aducă glorie lui Dumnezeu, câștigând pe mulți pentru El.