Selectează o Pagină

Dragi învățători,

Cred ca și pe voi vă vor tulbura aceste cuvinte ale renumitului scriitor creștin american: „Am părăsit Biserica fiindcă am aflat prea puțin Har acolo; m-am întors din nou în Biserică fiindcă nu am găsit Harul niciunde în altă parte…..” (Philip Yancey )

Ai simțit vreodată la fel? Ai vrut să părăsești biserica și lucrarea? Lasă ca inima ta să fie schimbată prin harul care este încă prezent în Biserica lui Cristos, oricâte frustrări și necazuri ai fi putut întâmpina în ea.

Vă salutăm pe toți care participați în orice mod la lucrarea cu copiii și faceți ca lumea lor să fie mai frumoasă, descoperind împreună Cuvântul, cântarea, rugăciunea…

Vă invităm la întâlnirile de formare, la instruirile noastre care sunt gata de „decolare” după o vară cu un seceriș bogat. Să facem din instruirile acestea sărbători în cinstea Domnului! Să ne amintim chemarea la sărbătoare, pregătirile pentru ea, a tuturor copiilor Domnului! Ei erau chemați să-și spele hainele, să-și smerească inimile, să lase mândriile, să contemple bucuria prezenței lui Dumnezeu care este cauza și rostul sărbătorii. Să facem la fel, pregătindu-ne inimile și mintea, ca să-i aducem cu noi, în sărbătoare, pe copiii acestei generații.

Biserica ta are nevoie de tine să arăți har, să dai binecuvântare copiilor, învățându-i din Cuvântul sfânt, ajutându-i să rămână în biserică, în Cristos, și să-i aducă și pe alții la El. Căci mai sunt atâția alți copii care nu sunt din biserică și nu au avut niciodată șansa să audă în mod credibil despre Dumnezeu. Le vei spune tu? Vei merge tu? Vei deschide tu un club biblic în casa ta? Acceptă provocarea lui Dumnezeu și învață-i pe copii despre El! Ce mare har le vei dărui și vei primi făcând asta!

Te invităm la sărbătoare! Te așteptăm la instruirile noastre!

– 17 octombrie 2015 – ora 9.00 – la Biserica Baptistă Șega.

– 14 noiembrie 2015 – ora 9.00 – la Biserica Baptistă Micălaca.

– 12 decembrie 2015 – ora 9.00 – la Biserica Baptistă Speranța.

Vă așteptăm cu drag,

În numele AS. COPII PENTRU CRISTOS

Vio Jorza