Selectează o Pagină

La instruirea din 12 decembrie 2015, ultima din anul acesta, desfășurată la Biserica Baptistă Speranța, ne-am amintit de dragostea mare pe care Dumnezeu ne-a arătat-o prin venirea Fiului Său în lume. Prin tot programul, cântece, colinde, lecții, versete, am subliniat că sărbătoarea ne-a adus-o Isus: El S-a dat pe Sine în dar pentru noi și El merită toată lauda!

De acest Crăciun, lauda noastră să fie dată lui Isus, pentru ca să avem bucuria adevărată a nașterii Lui și a păcii cu Dumnezeu, pe care ne-a adus-o El! Să-i ajutăm pe copii să treacă de la bucuria falsă a unor moși crăciuni dolofani și regizați, la semnificația adâncă și bucuria adevărată a faptului că, prin Isus, Dumnezeu este cu noi.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru libertatea pe care încă o avem și pentru toate materialele produse de asociația Copii pentru Cristos, așa încât să-L sărbătorim pe Isus cu adevărat. Ca și materiale au fost pregătite, ultimele două lecții din viața lui David, cu lecțiile obiect suport (Lecție apologetică – Isus, Dumnezeu și om?; Idei lecții cu obiect, lecție rugăciune – Laude … pe portativ).

Setul de Crăciun a cuprins lecția Cântecele Mântuirii, având informații lecții și versete, sceneta – Ce înseamnă Crăciunul?; lecții cu obiect – Paraziți!, Avem nevoie să fim salvați!; joc recapitulativ – Cântecele Mântuirii și cântec nou – Răsună astăzi.

Curând milioane de oameni vor sărbători Crăciunul. Însă, ce trist că bucuria sărbătorii nu este una adevărată! Vrem să-i ajutăm pe copii să nu se alinieze la curentul lumii, care uită pe adevăratul sărbătorit al Crăciunului și motivul venirii Lui în lume.