Selectează o Pagină

SOLI DEO GLORIA!

Soli Deo Gloria, spunem și noi, la acest final de an în care Domnul ne-a condus și ne-a dat ajutorul Lui! Sâmbătă 9 decembrie 2017 am susținut ultima instruire din anul acesta, în prezența unui număr aproximativ de 80 de cursanți, avansați și începători, la Biserica Baptistă Betel din Arad. Ne-am bucurat să fim împreună, să cântăm colinde, să ne rugăm, să ne amintim de evenimentul măreț al venirii în lume a Domnului Isus, care aschimbat total viețile noastre.

Materialele pregătite pentru învățători pentru predarea lor în fața copiilor, preșcolari și școlari, au fost multe și variate. Versetele vizualizate de la ciclul Viața Domnului Isus, volumul întâi, informații generale de ajutor pentru cei care predau, jocuri recapitulative, lecții cu obiecte și din ciclul Să vorbească Creația, cântec vizualizat Nu mai fi trist, toate au fost lucrate cu grijă și multiplicate la biroul CPC pentru a fi de folos învățătorilor. Sceneta despre adevărata bucurie a Crăciunului ne-a adus veselie dar și un îndemn să medităm împreună cu copiii la ce înseamnă cu adevărat Crăciunul.

La bogăția aceasta de materiale s-a mai adăugat și viața eroului Iohann Sebastian Bach, cel care-și semnat lucrările atât de minunat, ca și muzica lui: Soli Deo Gloria – Toată gloria lui Dumnezeu! Acum, la final de an, Îi aducem și noi aceeași laudă lui Dumnezeu, cu recunoștință și dragoste pentru că ne-a însoțit în slujire și ne-a dat bucurie în mijlocul inevitabilei trudiri și efort. Pentru toate: SOLI DEO GLORIA!