Selectează o Pagină

 

Sâmbătă, 17.02.2018, la Biserica Speranța Arad, aproximativ 75 de persoane au ales să participe la instruirea lunara a învățătorilor. În fiecare lună dorim să ne echipăm pentru a vesti cu toată îndrăzneala Cuvântul lui Dumnezeu în fața copiilor și pentru a fi vrednici de lucrarea Domnului.

Ca de fiecare dată, am petrecut un timp minunat împreună, ne-am bucurat de bogăția de materiale pentru primele trei lecții din ciclul Patriarhii (Chemarea lui Avraam / Jertfirea lui Isaac / Avraam caută o soție pentru Isaac). Alături de informațiile privitoare la lecții și versete, materialele au cuprins și lecții-obiect, jocuri, cântece noi și o povestire privind viața unui erou al credinței creștine – luna aceasta – viața lui John Bunyan. Ne rugăm ca prin toate Dumnezeu să lucreze și să modeleze vieție copiilor din clasele noastre.

Am fost provocați să ne facem fiecare o analiză a credinței noastre, în lumina testului credinței lui Avraam pe muntele Moria. În cine și în ce ne punem credința în zilele acestea? Cum reacționăm în fața testului?

Credința este podul între locul unde ne aflăm și locul unde vrea Dumnezeu să ne ducă! – spune una dintre lecțiile-obiect. Doamne, ajută-ne să pășim plini de curaj în lucrarea ta și să te reprezentăm cu onoare! Stim, Dumnezeule că tu ne cercetezi inima, și că iubești curăția de inimă! Doar a Ta să fie toată gloria!