Selectează o Pagină

Sâmbătă 13 octombrie, echipa CPC,  a fost găzduită la Biserca Baptistă Șega pentru  instruirea învățătorilor de copii din bisericile  și cluburile biblice din județul Arad. Au fost prezenți în jur de 85 de persoane care se ocupă de educația creștină a copiilor, însă la diferite nivele de implicare, de vârstă și de pregătire. Instruirea este organizată sub egida Comunității Baptiste din Arad însă este deschisă tuturor celor care doresc să-i învețe pe copii despre Dumnezeu.

Încercăm să oferim echipare pentru toți, în măsura timpului și a resurselor pe care ne străduim să le adunăm cu echipa noastră. Nevoile sunt mari, situația copiilor e din ce în ce mai grea și învățătorii sunt tot mai puțin disponibili cu timpul și cu viața lor.

Tu cititorule, poate te regăsești în aceste rânduri, de vreme ce ai intrat pe site-ul nostru. Copiii au nevoie de noi mai mult ca oricând în această lume confuză în care navigăm greu, chiar și cei care ne aflăm de mai multă vreme pe drum. Vrei să-i ajuți pe copii? Gândește-te la cei din preajma ta, din familie, din biserică, din vecini. Nu subestima puterea civintelor tale și a rolului pe care ai putea să-l ai în viețile lor. Începe cu rugăciune pentru țară și pentru copii!  Apoi echipează-te! Suntem aici pentru voi!

La ultima noastră instruire lunară, toate materialele s-au centrat pe viața Domnului Isus și a unor minuni făcute de El! Au fost pregătite versete și un cântec vizualizat, potrivite cu mesajul Scripturii, lecții apologetice la nivelul copiilor, noțiuni practice de predare la copii, legi ale învățării/predării etc. Biserica gazdă ne-a oferit un timp minunat de părtășie în jurul mesei încărcate cu bunătăți oferite cu generozitate și dragoste.

Da, Dumnezeu ne întinde o masă plină de bunătăți, atât fizic, cât și spiritual. El ne poftește să participăm la ea ca apoi, întăriți, să împărțim drept Cuvântul adevărului. Oferta Lui de dragoste și hrană spirituală are loc chiar acum, în fața potrivnicilor noștri care sunt tot mai mulți în vremurile acestea. Dragi prieteni, înțelegând vremurile, haideți să ne echipăm pentru Domnul și să lucrăm cu toate puterile noastre!

Vă așteptăm la următoarele instruiri care vor avea loc dv după cum urmează:

10. 11. 2018 – ora 9,00 la Biserica Baptistă Speranța – Arad

08. 12. 2018 – ora 9,00 la Biserica Baptistă Grădiște – Arad

În numele As. COPII PENTRU CRISTOS,

                  Vio Jorza