Selectează o Pagină

Din nou instruire!!! De data aceasta la Biserica Baptistă Betel din Grădiște, în 8 decembrie ac..  A fost ultima pe anul acesta. Dar poate vă întrebați de ce așa multe instruiri, făcute cu regularitate și intens. Pentru că copiii au nevoie de noi și trebuie să ne pregătim să-i învățăm cât mai bine, să nu-i plictisim cu Cuvântul lui Dumnezeu, cu nici un chip! Au participat la instruire în jur de 95 de lideri, unii foarte tineri, unii cu experiență. Ne-am închinat împreună, am cântat cântece de Crăciun, am căutat să dăm răspuns la întrebări grele și să „săpăm” în textul biblic pentru a afla comorile puse acolo de Dumnezeu.

Materialele pregătite de noi se adresează celor școlari dar și celor mai mici, preșcolarilor. Versete vizualizate, cântece și jocuri pentru ciclul Ilie dar și pentru lecția de Crăciun, lecții cu obiecte și lecții din creație, toate au fost puse la dispoziția celor care sunt gata să meargă la copii.

Suntem recunoscători Domnului pentru efortul depus de echipa de la COPII PENTRU CRISTOS, pentru că și-au pus talentul, imaginația și energia la dispoziția lui Dumnezeu.

Rugați-vă ca, în această lucrare pentru copii, Domnul să scoată cât mai mulți oameni dedicați și să ne facă relevanți pentru generațiile actuale. Domnul să ne echipeze, să ne dea perseverență și dragoste ca să ajungem la cât mai mulți copii. De asemenea, ca lecția de Crăciun Cheia să-i provoace pe copii să se încreadă în Domnul Isus, Cel care a venit pe pământ, ca să le deschidă și lor cerul.

Dumnezeu să binecuvânteze România, pe copiii ei și pe toți cei care se ridică să-i învețe despre El!

Sărbători fericite,

Echipa COPII PENTRU CRISTOS