Selectează o Pagină

„Energia se îndreaptă acolo unde merge și atenția ta” spunea cineva. Am văzut lucrul acesta la instruirea de sâmbătă, 26.01.2019, de la Biserica baptistă Dragostea din Arad, Pârneava. Ninsese într-una, drumurile nu fuseseră curățate, epidemia de gripă era la știri, dar Dumnezeu ne-a încurajat prin faptul că 96 de învățători au înfruntat toate acestea și au participat la instruire. Acest lucru arată că într-adevăr atenția lor este îndreptată înspre copii și sunt gata să își pună energia la dispoziția lui Dumnezeu pentru a duce mai departe Evanghelia generației următoare.

A fost un timp încurajator, am auzit mărturii ale modului minunat în care a lucrat Dumnezeu în viețile unor participanți, am fost încurajați să mergem înainte, să ne facem partea, încredințați că Dumnezeu va face restul.

Cu echipa de la Copii pentru Cristos am adus in ajutorul invățătorilor materiale pentru predare: versete pentru ciclul Viața lui Ilie, informații biblice generale despre marele profet, cântece, jocuri și idei motivatoare în predarea lecțiilor biblice la școlari și la preșcolari.

A fost un timp minunat în prezența Domnului, în rugăciune, închinare, părtășie și învățare. Am înțeles că, dacă ne punem atenția și energia în slujba Domnului, putem aștepta ca Dumnezeu să facă lucruri mari printre copii, să-i nască din nou pentru El.

Domnul să se îndure de toți copiii lumii și să ne ajute să fim mesagerii Lui oriunde ne trimite El!