Selectează o Pagină

William Booth spunea: „Nu este nevoie de nici un fel de argument de apărare pentru predicarea în aer liber, dar ar fi nevoie de un argument foarte puternic pentru a dovedi că, un om care nu a predicat niciodată dincolo de zidurile bisericii sale, și-a făcut datoria.”

Ca învățători de copii, însuflețiti de îndemnul Domnului Isus cel înviat să ducem Evanghelia și încurajați de promisiunea Lui că este cu noi în toate zilele, dorim să mergem dincolo de zidurile bisericilor noastre, la copiii din orașul și județul nostru. La instruirea de sâmbătă, 13 aprilie 2019 de la Biserica Baptistă Metanoia, am auzit mărturii ale învățătorilor care au avut îndrăzneala să meargă pe străzi cu Vestea Bună și modul extraordinar în care Dumnezeu a răspuns și a mântuit copii! De asemenea, am fost provocați să ducem mesajul învierii la întâlnirile speciale de Paști, un mesaj clar că Domnul nostru e viu și, prin credința în El, oricine poate fi mântuit!

Instruirea aceasta a fost ultima din anul acesta școlar. Mulțumim lui Dumnezeu pentru încă un an cu misiune împlinită,  în care ne-am putut întâlni în multe biserici din Arad, împreună cu învățători și lucrători cu copiii, pentru a fi încurajați și echipați să mergem la ei cu mesajul Bibliei!