Selectează o Pagină

O fereastră de oportunități!

După cea mai lungă pauză pe care echipa noastră a avut-o, în 17 octombrie am avut oportunitatea și bucuria să facem prima instruire de după pandemie. La Biserica Baptistă „Dragostea”, de la ora 9.00, împreună cu 37 de alți învățători, ne-am bucurat sa ne revedem chiar dacă de la distanță și având fiecare mască.

Pastorul Onisim Mladin ne-a încurajat să folosim la maxim fereastra de oportunitate pe care o avem în bisericile noastre, pentru a influența viețile și viitorul copiilor, pe care Dumnezeu i-a pus lângă noi.

Am descoperit, de asemenea, împreună cu Vio, că adevărata identitate trebuie să o găsim în Dumnezeu și să-i ajutăm și pe copii să și-o găsească în El și nu în modelele pe care lumea le-o oferă.

Materialele pregătite și prezentate au fost din volumul II din Viața lui Moise și de asemenea și Cele zece porunci. Acestea ar trebui să fie cunoscute și de copii, ca ei să crească după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Cântecul nou propus Condu-mă Doamne, are menirea să-i învețe pe copii să ceară călăuzirea lui Dumnezeu în zilele acestea grele și confuze.

Mulțumim întregii echipe care ne-a ajutat în predare, a lucrat la materiale cu dragoste și dăruire de sine. Ne rugăm ca Dumnezeu să înmulțească numărul celor care se implică în lucrarea aceasta atât de necesară de a duce Evanghelia la copii.  

Ne rugăm ca Dumnezeu să folosească fiecare material și fiecare învățător pentru ca viețile copiilor din județul nostru să fie atinse și schimbate!