Selectează o Pagină

Poate te-ai întrebat: „Cum să-ți iubești aproapele în perioada aceasta de distanțare?” Iubirea strălucește cu atât mai tare, cu cât e mai costisitoare și mai incomodă. Uitându-ne la pilda samariteanului am încercat, la prima instruire din anul 2021, să găsim moduri prin care să-i observăm pe copii și să nu trecem nepăsători pe lângă ei! Ei sunt în mare nevoie! 

Mesajul adus de pastorul Dani Fășie, pastor al bisericii Metanoia, biserica gazdă a întâlnirii, ne-a provocat să ne gândim la influența pe care o avem în jurul nostru și să o folosim pentru Evanghelie! Au fost prezentate materiale din ciclul Pildele Domnului Isus, materiale pregătite de echipa noastră – versete vizualizate, cântec nou, lecții obiect și diverse activități care să îmbogățească programul biblic. 

Ce încurajare să vezi învățători din Arad și împrejurimi, dar și din Timișoara, dornici să ducă Evanghelia la copii! 

Vom încerca să postăm pe site unele dintre aceste materiale de la instruire ca să vă fie de folos în predarea voastră la copii.

Vrem să ne întâlnim cu copii și online, așadar invitați-i să ne caute și să ne urmărească în următorul program, numit Scrisoare de la Dumnezeu, pentru fiecare din ei, acum la început de an. (Aici e linkul la care puteți găsi emisiunea https://www.youtube.com/watch?v=mnqC0phLabk&t=4s)

Rugându-ne să avem un an bun, cu protecția lui Dumnezeu, mai ales pe fondul acestei pandemii, vă așteptăm la următoarea noastră instruire care va avel loc la Biserica Baptistă din Bujac, în 20 februarie, de la ora 9,00. Pe curând, dragi prieteni!