Selectează o Pagină

Cum poți să-ți trăiești credința în aceste vremuri grele? Dar cum să o dai mai departe copiilor? La aceste intrebări, am încercat să răspundem la instruirea din 14 noiembrie, de la Biserica Baptistă Renașterea, Arad. Am fost încurajați de pastorul Daniel Cojiță, să nu rămânem confortabil, ci să fim gata să ne aventurăm „în larg” pentru a salva sufletele copiilor din pericolul păcatului din viața lor. Apoi, la celelalte sesiuni, ne-am concentrat pe moduri în care să fim pregătiți să ne trăim credința și să o dăm mai departe copiilor, la care Domnul ne-a chemat să mergem, indiferent de obstacole.

Echipa de la Copii pentru Cristos a pregătit materialele de la finalul vieții lui Moise – lecții, versete, cântece, activități – pentru a-i  echipa pe toți învățătorii prezenți să meargă cu curaj să răspândească Evanghelia. 

Ne-am bucurat să avem Cele zece porunci puse pe muzică de o învățătoare care ne-a învățat pe toți cu mult entuziasm, împreună cu fiul ei. Dacă doriți cântecul, scrieți-ne și vi-l trimitem împreună cu un mod de predare și învățare rapidă a  poruncilor  pe degete.

Am reușit pentru prima dată să transmitem online în grupul de facebook al învățătorilor instruirea și am fost urmăriți de mulți din echipa mare a învățătorilor, care din diverse motive nu au putut fi prezenți. Ne rugăm ca prin toate acestea, Domnul să fie slăvit, învățătorii încurajați și Cuvântul Sfânt propovăduit copiilor.

În luna decembrie, la Biserica Baptistă Betel, Arad, ne-am întâlnit cu un grup frumos de învățători ca să fim încurajați să ducem vestea Crăciunului cât mai multor copii, chiar în această perioadă.