Selectează o Pagină

Toamna se numără bobocii, spun niște versuri cunoscute. Noi, ca asociație, ne numărăm binecuvântările. Am avut o vară, în care am simțit prezența și ocrotirea lui Dumnezeu când, în ciuda pandemiei, am reușit să ducem zece serii de tabără la bun sfârșit.

Lucrarea însă nu se oprește o dată cu începutul școlii, ci ea continuă în biserici și în cluburi biblice. Tocmai de aceea, în 9 octombrie, am avut o primă instruire cu învățătorii din județul nostru și cu unii din Timișoara, la Biserica Baptistă „Dragostea” din Pârneava. Au participat în jur de 55 de lucrători care au dorit să fie echipați pentru a face o lucrare mai bună între copiii din jurul lor. Am prezentat materiale special gândite și vizualizate pentru cartea Judecători pentru copii școlari și preșcolari. Ca și atunci, în vremea judecătorilor, și noi trecem prin vremuri în care întunericul se întinde tot mai mult, chiar și asupra copiilor. Numai Isus, Lumina lumii, poate să-i salveze și pe copii din întunericul păcatului. Și copiii au nevoie de Dumnezeu!

Curs pentru învățătorii începători – În weekendul din 22-23 octombrie, la Biserica Viață Nouă din Arad, am organizat cursul pentru învățătorii care vor să intre în lucrare, modulul 1 – predarea versetului și a cântecului. Au luat parte 19 cursanți din mai multe biserici din Arad, dar și din Ineu și Timișoara. Au fost ore intense de predare și efort, dar s-a meritat! Gândul că fiecare din ei va ajunge la copii ne-a dat entuziasm și inspirație. La sfârșit am organizat și un test în care fiecare cursant a trebuit să predea un verset în fața noastră, cu speranța că vor face o predare fără greșeală în fața copiilor. Domnul să-i ajute pe fiecare din ei să facă cu credincioșie lucrarea la care au fost chemați și să ducă lumina Evangheliei la cât mai mulți copii.