Selectează o Pagină

„A fi învățător de școală duminicală este una dintre cele mai înalte chemări pe care un creștin le va primi vreodată. Este nevoie de studiu continuu, rugăciune și pregătire” sunt cuvintele așa de grăitoare ale unui creștin. Tocmai de aceea, în fiecare lună, țintim în cadrul instruirilor lunare pentru învățătorii de copii, să-i echipăm pe învățători ca să fie de folos acestei generații.

În cadrul instruirii din 9 aprilie 2022, de la Biserica Baptistă Șega, au fost abordate două subiecte mari, grele și foarte prețioase. Primul a fost sfătuirea copilului și,  prin foi de lucru și joc de rol, am încercat să descoperim în ce categorii se încadrează copiii, ce nevoi au ei și cum putem noi, ca învățători de școală duminicală, să-i ajutăm.

O altă provocare adusă în fața participanților a fost evanghelizarea copiilor în aer liber, în Săptămâna Mare, în cadrul cluburilor de 5 zile. Dumnezeu ne-a provocat prin tot ce am auzit și, mai ales, prin diverse mărturii că trebuie să ieșim în afară cu Evanghelia la cât mai mulți copii. Fiind în apropierea sărbătorii de Paști, am prezentat și materiale ajutătoare: lecții cu obiecte, versete, jocuri, cântece și alte idei pentru ultimele două lecții (Învierea Domnului Isus și înălțarea Lui la cer) din volumul IV – Viața Domnului Isus.

Dumnezeu să binecuvânteze toate materialele și pe toți participanții astfel încât mulți copii să audă Evanghelia și să-L cunoască pe Isus, Cel viu!