Selectează o Pagină

Activitățile Noastre

Instruiri

Învățarea și instruirea constituie o mare parte a lucrării. Pe parcursul anului, în Arad și în împrejurimi, lideri tineri sunt instruiți pentru a duce mesajul Evangheliei la copiii care se întâlnesc săptămânal în case pentru cluburi biblice. 

Tabăra Vîrfurile

În zona de est a județului Arad s-a construit un centru creștin modern care este folosit pentru organizarea de tabere pentru copii și ca și centru de instruire pentru lucrarea de evanghelizare printre copii.

Cluburile Biblice

Sunt întâlniri săptămânale în case pentru o oră. În felul acesta învățătura bibliei este dusă la copii care altfel nu ar avea ocazia de a auzi despre Isus Cristos.

Cluburile de 5 zile

Sunt organizate în aer liber, de obicei în Săptămâna Mare, în diferite locații din Arad și din împrejurimi.

Ajutor Umanitar

Se concretizează prin haine și alimente pentru cei în nevoi și periodic ajutor financiar pentru studenții creștini care lucrează pe parcursul anului împreună cu asociația.

Casa Harry

Din noiembrie 2014, în corpul al treilea al locației de la tabără, funcționează casa de tip rezidențial care adăpostește opt copii.

Istoric

În 1991 viziunea lucrării ,,Copii pentru Cristos” a fost dată unei familii de scoțieni, Harry & Wilma Somerville, și unei românce, Viorica Jorza, atunci când s-au întâlnit în Arad, România, în timpul unei călătorii cu ajutoare umanitare. O legătură spirituală s-a creat între ei și, de aici, a început o lucrare binecuvântată de Dumnezeu mai mult decât ei și-ar fi putut imagina.

Asociația ,,Copii pentru Cristos” s-a înființat în mod oficial în anul 1993 cu sediul în Arad. În 1994 o Asociație de susținere ,,Copii pentru Cristos” a luat ființă în Scoția iar în anul 2000 o a doua asociație a luat ființă în Anglia. În anul 2003 Copii pentru Cristos și-a început lucrarea în Republica Moldova iar în anul 2009 un grup de susținere s-a înființat în Irlanda de Nord.

Scopul nostru: Pe El Îl propovăduim noi, şi sfătuim pe orice om (copil), şi învăţăm pe orice om (copil) în toată înţelepciunea, ca să înfăţişăm pe orice om (copil), desăvîrşit în Cristos Isus. Coloseni 1:28

Obiectivele principale sunt acelea de a-i evangheliza pe copii și de a-i ajuta să crească în relația lor cu Cristos și de a echipa pe alții să facă acest lucru, prin instruiri regulate și prin crearea de materiale didactice.

Share This